Ingeborg en Bart hebben een ruime ervaring in het ontwikkelen en uitwerken van creatieve ideeën/ programma’s.  Studio Asterweg denkt graag met uw project mee en kan adviseren op het gebied van animatie, grafisch design, decor, special effects, montage, sounddesign en live streaming.. Daarnaast beschikt Studio Asterweg over een groot netwerk van specialisten.

Ingeborg en Bart werk(t)en mee aan oa de volgende tv-programma’s: Het Klokhuis (NTR), Beste Vrienden Quiz (NTR), Zapplive (NCRV), Zapp Music Challenge (NTR), Holland Sport Junior (VPRO), De Kennis van NU (NTR), Zappsport (AVROTROS).

 

"Deze studio is meer een atelier, op een plek waar je automatisch out of the box gaat denken. Heerlijk in Amsterdam!"

Ingeborg Brunt

Ingeborg Brunt is een zelfregisserende cameravrouw voor oa: Andere Tijden, Het Klokhuis, Podium on Tour, Iedereen Verlicht, Human, Kennis van Nu . Sinds 1997 werkt ze als producent/regisseur en gespecialiseerd in documentaires en opdrachtfilms waaronder de documentaire over Kindermishandeling: ‘Onze stem, onze kracht’.

Bart Meijer

Bart Meijer begon in 2000 in de radio-opleiding van BNN en is vanaf 2005 presentator van oa. Het Klokhuis, Zapplive, De Kennis van Nu, Bezopen! en de Beste Vrienden Quiz (die hij zelf ook bedacht). Bart is naast presentator ook programmamaker, producent en regisseur. Hij maakt voor Klokhuis oa de serie ‘STE’.

“Niet precies weten wàt, maar wel weten dàt er iets gaat gebeuren. De studio is een plek waar mijn eigen hersenspinsels en die van anderen raket gaan schieten.”